HAZTE VOLUNTARIA

Per assolir els objectius de Terral és imprescindible la promoció i formació del voluntariat. Les voluntàries fan el seguiment 1@1, imparteixen classes, coordinen la formació, la informàtica i els diferents programes o realitzen tasques com atendre la recepció o la biblioteca.
Les voluntàries són universitàries, estudiants de postgrau, mestres jubilades, professionals, mestresses de casa… de tota condició social i edat, n’hi ha des de 18 anys fins a majors de 80. A la varietat d’alumnes correspon la varietat de voluntàries. La convivència entre persones de diferents països, cultures i religions es viu amb naturalitat.

Algunes de les voluntàries també son immigrants o estudiants estrangeres que realitzen una estada a Barcelona.

Cadascuna col·labora en la mesura de les seves possibilitats i en l’àmbit més adequat a les seves capacitats i interessos. Són un referent positiu per a les dones del barri.

S’estableix un Conveni de Dedicació entre Terral i cada voluntària, d’acord amb la legislació vigent.

Descarrega’t tota la informació sobre voluntariat

Si desitges col·laborar amb nosaltres no dubtis en escriure donant les teves dades a l’adreça terral@terral.cat. Aquestes dades només les utilitzarem per a contactar amb tu i no s’incorporen a cap base de dades.

Contacta amb nosaltres

Els camps marcats amb un * són obligatoris

Responsable: Associació Raval en Acció - NIF: 661750048 Dir. Postal: C/Nou de Jo Rambla, 11- 13, Bajos, 08001, Barcelona

A nom de /'empresa tractem /'informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol-licitud d' informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L' interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de /'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casas en que existeixi una obligació legal. Drets: Pat revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, aposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a C/Nou de la Rambla, 11-13, Bajos, 08001, Barcelona.