HAZTE VOLUNTARIA

Per assolir els objectius de Terral és imprescindible la promoció i formació del voluntariat. Les voluntàries fan el seguiment 1@1, imparteixen classes, coordinen la formació, la informàtica i els diferents programes o realitzen tasques com atendre la recepció o la biblioteca.
Les voluntàries són universitàries, estudiants de postgrau, mestres jubilades, professionals, mestresses de casa… de tota condició social i edat, n’hi ha des de 18 anys fins a majors de 80. A la varietat d’alumnes correspon la varietat de voluntàries. La convivència entre persones de diferents països, cultures i religions es viu amb naturalitat.

Algunes de les voluntàries també son immigrants o estudiants estrangeres que realitzen una estada a Barcelona.

Cadascuna col·labora en la mesura de les seves possibilitats i en l’àmbit més adequat a les seves capacitats i interessos. Són un referent positiu per a les dones del barri.

S’estableix un Conveni de Dedicació entre Terral i cada voluntària, d’acord amb la legislació vigent.

Descarrega’t tota la informació sobre voluntariat

Si desitges col·laborar amb nosaltres no dubtis en escriure donant les teves dades a l’adreça terral@terral.cat. Aquestes dades només les utilitzarem per a contactar amb tu i no s’incorporen a cap base de dades.

Contacta amb nosaltres

Els camps marcats amb un * són obligatoris