Visita de l’Honorable Sra. Joana Ortega

La tarda del dijous 25 de març ha visitat Terral l’Honorable Sra. Joana Ortega, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya.

A l’entrada l’esperava el Sr. Ernest Flaquer, president de la Fundació Raval Solidari, la Sra. Cristina Colomer, presidenta de Raval en Acció i la Sra. Victoria Guindulain, directora de Terral que durant tota la visita ha anat explicant el projecte i presentant a la Sra. Ortega a les participants i voluntàries.

En primer lloc ha estat en els estudis d’ESO i Batxillerat, on ha saludat a les nenes interessant-se per cadascuna, les seves habilitats i dificultats, veient què estaven estudiant, les agendes, etc.   Ha parlat també amb les voluntàries.

Després les participants del programa de moda li han ensenyat la roba que s’estan fent.

Ha tingut lloc el lliurament de premis a les guanyadores del 1r Torneig de bàsquet, unes originals medalles de xocolata i gominoles, i chupa-chups per a totes.

A la cuina estava acabant la 8a sessió del monogràfic “Bufet de primavera”, on ha provat un dels plats.

Finalment, en el llibre de signatures, ha deixat escrit: “Vull expressar la meva felicitació a totes les persones que treballen, les voluntàries i tothom que aporta el seu gra de sorra per ajudar la dona, per donar-les-hi oportunitat i també per fer-les créixer en els valors del respecte, la solidaritat, el civisme, l’esforç… Gràcies a tota la feina altruista, entre tots col·laborem a fer una societat més justa i més humana.” A continuació, se li ha projectat el vídeo resum del curs 2012-13, comentant les diferents activitats.

Hem passat una estona molt agradable i les seves paraules tan personalitzades han encoratjat a tothom a seguir treballant amb il·lusió i fortalesa, tal com ens recomana en la seva dedicatòria.

Tornar