Terral al Big Draw, la Festa del Dibuix
El passat 30 d’octubre des de Terral vam participar al Big Draw. La Festa del Dibuix és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d’altres, tant de reconeguts com d’emergents, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.

Aquesta activitat està organitzada i impulsada pel Museu Picasso de Barcelona. Parteix de The Big Draw  (conegut anteriorment com The Campaign for Drawing).

En aquesta ocasió vàrem participar als tallers 1, 2 i 3.

Taller 1. Arxiu fotogràfic de Barcelona i Museu de la Xocolata. Taller de dibuix i intervenció artística sobre una selecció de retrats en fotografia que provenen del fons de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Taller 2. Jardins Pou de la Figuera. Dibuixant a l’aire: en aquest taller vam dibuixar sobre un suport transparent. Un grafit a l’aire!

Taller 3. Museu Etnològic – Museu de Cultures del Món. Il·lustra la teva “indiana”!: Les indianes són uns teixits de cotó estampats amb motllos de fusta o de cautxú que van suposar una revolució en la indumentària de les classes populars. Vam decorar amb un segell de goma un mocador de cotó.

bigdraw bigdraw bigdraw bigdraw bigdraw bigdraw

Tornar