Terral a l’Espai Solidari de Ràdio Gràcia (107.7 FM)

El dilluns, 19 de maig a les 6 de la tarda, Terral es va donar a conèixer en un programa radiofònic, l’Espai Solidari, a Ràdio Gràcia. Durant 50 minuts el Sr. Enric Castellà entrevistà a Núria Mussons, coordinadora del voluntariat de Terral i a Núria Toran, voluntària.

Per una banda, Núria Mussons va explicar exhaustivament: els objectius, fites, programes, activitats, col·laboracions, volum de participants (nenes, adultes i voluntàries) en el projecte des dels inicis, casal d’estiu, sortides al mercat laboral i orientació acadèmica de les alumnes, etc.

A Núria Toran, se li va demanar les vivències d’una voluntària i alguna anècdota en relació a la diversitat de la gent que conforma Terral, pel que fa a les ètnies i especialment al respecte a les diferents confessions religioses, ja que l’orientació de l’associació és cristiana. 

Es va fer palès que l’exemple de les voluntàries i la convivència són dues eines imprescindibles per compartir i avançar en un projecte de solidaritat tan ambiciós que rep una avaluació molt positiva atès l’esforç que representa el poder mantenir el funcionament òptim d’una iniciativa no governamental.

Tornar