Sortida familiar a Reus – Maig 2018

El passat diumenge 13 de maig les famílies de Terral vam poder gaudir d’una excursió a Reus per poder visitar el santuari de la “Mare de Déu de la Misericòrdia“.

Després vam poder visitar el Gaudí Centre: L’únic centre d’interpretació sobre la vida i l’obra de Gaudí. Un espai dotat amb les infraestructures més modernes i l’última tecnologia audiovisual. Allà vam poder llegir una nota de Gaudí que deia: “La creació continua incessantment per mitjà dels homes, l’home no crea troba, així col·labora amb el Creador.”

Ens vam fer moltes fotos i vam passar una bona estona.

El dia assolellat va permetre que tothom dinés tranquil.lament al parc Sant Jordi del mateix Reus i que els més petits i atrevits gaudissin dels recòdroms del parc.

I per acabar la nostra fantàstica excursió vam anar a degustar unes galetes a la fàbrica Rifacli a Montblanc. Allà ens hi esperava el nostre magnífic autocar per protegir-nos del vent, resar un rosari i portar-nos de tornada al Raval de Barcelona.

Volem agrair la col·laboració d’Autocars Julià i l’Ajuntament de Reus per facilitar-nos la visita al Gaudí Centre. Finalment, agrair a  Marta Escolar, voluntària de Terral, que ens ha escrit aquest post per a la pàgina web de Terral.

Tornar