Representem “Peter Pan”

El passat dissabte 3 de juny les nenes de Terral van representar una adaptació teatral de Peter Pan al Centro Aragonés de Barcelona.
Durant tots els divendres del segon i tercer trimestre les nenes van preparar l’obra de teatre dirigides per un grup de voluntàries al Centro Gallego, que ens va cedir les seves instal·lacions durant aquests divendres per tal que les nenes poguessin assajar en un lloc ampli.
Els assajos eren exigents i les nenes van haver d’esforçar-se molt per memoritzar els textos i superar-se a si mateixes. Finalment, tot l’esforç va tenir la seva recompensa i van fer una magnífica representació davant de pares, familiars i voluntàries que les van felicitar en acabar.

Totes les nenes estaven molt emocionades i orgulloses de la feina feta.
Des d’aquí volem agrair tant al Centro Gallego com al Centro Aragonés la seva col·laboració cedint-nos els seus espais per fer possible els assajos i la representació final de l’obra. Moltes gràcies a totes les voluntàries que han col.laborat en la confecció de les disfresses, els decorats. Un aplaudiment per a totes.

 

Tornar