Jornada de Voluntàries – 3r Trimestre 2017

Dijous 25 de maig va tenir lloc a Terral la Jornada de Voluntàries del 3r Trimestre.

En aquesta ocasió, la ponent va ser la Sra. Mireia Las Heras, profesora de l’IESE y directora de Investigació del Centro Internacional Trabajo y Familia, que va realitzar una sessió totalment pràctica sobre el talent.

L’objectiu era explicar a les voluntàries de Terral la importància de saber descobrir i gestionar els diferents talents de les participants de Terral per tal de poder treballar per potenciar-los.

Les assistents van treballar una estona per grups i van dibuixar tots aquells talents que havien descobert en les nenes de Terral des de que van començar el seu voluntariat. Tot seguit, van fer propostes sobre maneres concretes de treballar aquests talents un cop descoberts.

Finalment, cada grup va compartir amb la resta les seves idees.

Sense dubte va ser una sessió molt enriquidora que ens va ajudar a tots a aprendre a buscar allò positiu de cada persona.

Com sempre, vam acabar amb un pica pica on vam poder parlar i intercanviar idees per millorar el projecte de Terral.

JornadaVol3rTrim (2) JornadaVol3rTrim (9) JornadaVol3rTrim (13) JornadaVol3rTrim (14) JornadaVol3rTrim (17) JornadaVol3rTrim (20) JornadaVol3rTrim (22) JornadaVol3rTrim (28) JornadaVol3rTrim (32)

Tornar