Jornada de Voluntàries – Febrer 2019

El dijous 7 de febrer a Terral vam tenir una conferència molt interessant. “Formar persones lliures: confiança i compromís”, a càrrec de la Dra.Teresa Vallés, doctora en Literatura i professora de la facultat d’Humanitats de la UIC. Ens va explicar -seguint el discurs de Vicktor Frank- que és imprescindible en la vida aconseguir una actitud positiva davant les dificultats i les circumstàncies que ens envolten.

El factor actitud pot marcar la nostra existència cap a una vida feliç. Tot depèn d’un mateix. Ens va fer veure que hi ha dues maneres d’afrontar la vida, la primera “què puc esperar de la vida” i la segona “què puc aportar a la vida” essent la segona la millor opció, la que ens fa créixer com a persones i ens orienta a una vida de lliurament i servei als altres.

Aquesta aportació que cadascun pot fer en el món és única, insubstituïble i d’una riquesa especial. El dolor també pot ser un factor de creixement ja que ens humanitza.

Va concloure que cada voluntària de Terral està seguint l’opció de “què puc aportar a la vida”. Cadascuna amb el seu gra de sorra pot ajudar les nenes de Terral que siguin avui i en el futur persones que puguin influir de manera positiva, única i eficaç a la societat.

Volem agrair el post que ens ha escrit la voluntària Maria Batlle.

Tornar