IV Concurs de Lletres Escrites

El passat 19 de maig va tenir lloc a Terral l’entrega dels premis del IV Concurs de Lletres Escrites, aquest any les participants havien d’escriure sobre una acció solidària. El jurat va estar format pel Sr. Eduardo Mendoza, la Sra. Marta Jové, el Sr. Felipe de Vicente, la Sra. Francesca Reig i el Sr. Xavier Portabella.

El primer premi de la categoria infantil el va guanyar la Narges El Alouchi per la seva història titulada “Isabela y la alegría encontrada”. En aquesta categoria es van atorgar dos mencions especials; una per la Maerie Geneviev Roman amb “Una acción solidaria” i una altra per la Jessica Villanueva i la seva redacció titulada “Carolina i les seves amigues”.

A la categoria juvenil es va donar el primer premi a la Asia Bolea per la seva història “La chica del pueblo”.

A la categoria de voluntàries el primer premi el va guanyar la Pilar Costa amb “La noia de la cinta blanca” i, finalment, es va atorgar una menció especial a la Chus del Barrio per “El pastel mágico”.

Moltes gràcies al jurat, guanyadores i participants.

IV Concurs Lletres Escrites (31)_optIV Concurs Lletres Escrites (30)_optIV Concurs Lletres Escrites (24)_optIV Concurs Lletres Escrites (6)_optIV Concurs Lletres Escrites (4)_optIV Concurs Lletres Escrites (3)_optIV Concurs Lletres Escrites (2)_optIV Concurs Lletres Escrites (1)_opt

Tornar