Convivència de Setmana Santa d’ESO i Batxillerat

Aquesta Setmana Santa, les més grans de Terral vam fer una sortida de tres dies al Pirineu Aragonès.

L’estància va ser a una casa de El Grado, un petit poble on vam poder gaudir d’unes vistes precioses.

El primer dia el vam dedicar a conèixer els voltants del poble; vam visitar el Santuari de Torreciutat on ens van fer una explicació detallada sobre com funciona l’orgue que ens va semblar molt interessant i vam quedar impressionades del seu funcionament. Per acabar el dia vam fer un partit de bàsquet que ens va deixar esgotades i jocs de nit abans d’anar a dormir.

El segon dia, a Barbastro, vam anar al “Parque Granja Aventura” per fer les activitats de ponts i tirolines que ens van encantar. També vam aprofitar per veure tots els animals de la granja i aprendre més sobre ells. A la tarda vam emprendre el camí cap a Aínsa, considerat un dels pobles més macos d’Espanya i on vam aprofitar per anar a l’Ecomuseo a conèixer les aus rapinyaires.

A la nit, ens vam divertir amb una gimcana que les voluntàries tenien preparada pels voltants de la casa.

L’últim dia, abans de tornar cap a Barcelona, vam anar a visitar la Presa del Grado, l’única presa que es pot visitar per dintre. L’enginyer encarregat de fer-nos la visita ens va explicar com funcionava i com s’encarregaven de cuidar-la; vam aprendre molt.

Sense dubte van ser tres dies intensos; ens ho vam passar genial i vam poder gaudir d’estar uns dies lluny de la ciutat.

Setmana Santa 17 (4) Setmana Santa 17 (5) Setmana Santa 17 (6) Setmana Santa 17 (9) Setmana Santa 17 (11) Setmana Santa 17 (14) Setmana Santa 17 (15) Setmana Santa 17 (17) Setmana Santa 17 (16) Setmana Santa 17 (18) Setmana Santa 17 (20)

 

Tornar