Anem al teatre: El Rei Lleó

El passat dissabte 2 de juny va tenir lloc al Centre Galego la representació final de “El Rei Lleó”, la gran obra de teatre va ser acollida amb aplaudiments que no van cessar fins que les nenes van abandonar l’escenari.

Després de molts mesos d’assajos, esforç i il·lusió, vam poder veure: Mufasa, Simba, Nala, Scar, Timó, Pumba, i tot l’elenc que protagonitza “El Rei Lleó” en la seva major plenitud. Totes ficades en el seu paper, amb els seus personatges portats a la realitat, i sense cap dubte, la seva coordinació, els seus balls, i salts d’escenari ens van deixar a tots sense paraules.

Capitanejades per la nostra gran professional Montse, les nenes es van esforçar al màxim perquè el dia de l’estrena fos un gran èxit. No només memoritzar tots els papers, sinó representar, era el major repte, un repte que van executar amb proesa i professionalitat, i que tant els pares com familiars i voluntàries, van veure la gran recompensa després de tant esforç.

Des de Terral donem les gràcies Centre Galego per deixar-nos el seu magnífic espai on assajar setmana rere setmana, al Club Rumbau per deixar-nos part del vestuari, l’Escola Goar per facilitar-nos part del decorat i a totes les voluntàries per col·laboració amb els increïbles maquillatges i els seus espectaculars vestidors. L’emoció i l’orgull de les nenes va donar pas a una gran tarda d’èxit i molts, molts aplaudiments. Enhorabona !!

També volem agrair a M. José Bertrán per aquest post per a la pàgina web.

           

Tornar