Anem a Olot

Ha estat una meravella

Aquesta tarda passejant pel Paral·lel m’he trobat amb una de les mares que varen venir a la Sortida-Romeria que vàrem fer el diumenge passat a Olot- La Fageda d’en Jordà i Santa Pau. Al preguntar-li per la Sortida, només s’expressava a dir “Ha estat una meravella!!!, m’apunto ja per l’any vinent!

Crec que aquest és el sentit de les famílies i voluntàries que hi vàrem participar. A més ens va acompanyar un dia “esplèndid”!!!

Vàrem sortir de Barcelona, amb dos autocars, 99 persones entre voluntàries, mares, pares, fills i filles i demés família i vàrem dirigir-nos a Olot (capital de la comarca gironina de La Garrotxa). En arribar a Olot, els que varen voler, assistirem a la Missa d’11 de la Parròquia de St. Esteve. El Rector ens va adreçar una benvinguda.

La Fageda i Santa Pau

Després adreçar-nos amb els autocars a la fàbrica de Iogurts i postres dolços “LA FAGEDA” que es troba dins l’Espai natural de La Fageda d’en Jordà.

La Fageda d’en Jordà és un bosc de faigs excepcional que forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa . Al mig de la fageda hi ha les instal·lacions de la cooperativa LA FAGEDA, una empresa sense afany de lucre que es dedica a l’elaboració de iogurts i altres productes làctics que comercialitzen per tota la comarca i la resta de Catalunya. La peculiaritat d’aquesta empresa és que el 60% de treballadors sónpersones amb alguna discapacitat.

Vàrem gaudir molt tant del bosc com de la Cooperativa a on, a més d’ensenyar-nos a on tenen les vaques i tota la elaboració dels seus productes essencialment làctics, vàrem apreciar molt que fos una empresa adreçada a ajudar nois i noies amb problemes psíquics. Allà hi vàrem dinar

Per la tarda, vàrem pujar al volcà de Sta. Margarida, una excursió muntanya amunt (desprès avall, es clar!!!) molt bonica també. Estiguérem una estona reposant sobre l’antic cràter què ara és un prat al voltant d’una petita ermita romànica dedicada a la Santa

Finalment, ens adreçarem al poble medieval de Santa Pau, a on en un ambient molt ben cuidat ens podíem traslladat, amb la imaginació, a una època ja molt llunyana!!! I, bens contents tots del magnífic dia que havíem passat, vàrem retornar a Barcelona.
Com dèiem al principi “Ha estat una meravella

Moltes gràcies Pilar pel teu post.

Tornar