Concurs “Lletres escrites” 2018
El passat dia 26 d’abril ha tingut lloc el lliurament dels Premis als qui han participat en el “Concurs de Lletres escrites”, convocat per Terral.

Allí estaven la Marwa, Gladdy i la Luisa Daniela- de Secundària -Sofia Wu i Sofia Pérez- xinesa i filipina respectivament, de primària-, i les voluntàries que havien participat en la seva pròpia categoria. Aquest any el Concurs contenia una interessant novetat: a més del text escrit, les concursants han afegit dibuixos sobre el tema. I, com no podia ser d’altra manera, l’accèssit pel millor dibuix infantil ha recaigut en Sofia Wu, xineta que dibuixa esplèndidament. Totes han recollit els seus premis entre els aplaudiments i les “ones” de les seves companyes.

Unes paraules introductòries de la Concepció Ordeig, directora de Terral, ha remarcat la nova presència de Pilarín Bayés, presidenta del jurat que ha omplert de jovialitat, d’art i sorpresa el certamen. Mentre dirigia unes paraules al públic assistent, reflexionant sobre la diferència més elemental entre un home i un gos – la capacitat de crear art-, ens ha sorprès amb tres il·lustracions a vola ploma, bon exemple de com l’artista realitza els seus dibuixos. Els premis consistien, precisament, en uns llibres juvenils il·lustrats per ella mateixa. La resta de la taula – Enriqueta de la Font, doctora en Filologia i experta en arts escèniques-, Felipe José de Vicente Doctor i Catedràtic de Història- i en Josep Otón – Doctor en Història per la Universitat de Barcelona i catedràtic d’ensenyament secundària- , han contribuït amb la seva presència a proporcionar les garanties d’imparcialitat i mestratge que qualsevol jurat requereix.

Acabat l’acte, les nombroses assistents han envoltat Pilarín Bayés que ha accedit gustosament a posar per una fotografia amb elles.

Moltes gràcies a la M. Dolors Bosch, voluntària de Terral, que ens ha escrit aquest post per la pàgina web.

 

 

Tornar